Webáruház túlélőcsomag

WEBÁRUHÁZ
JOGI ÚTMUTATÓ

Ismerje meg milyen szabályoknak kell megfelelnie webáruházával, hogy elkerülje az akár sokmilliós büntetéseket!
MI MINDENT TARTALMAZ AZ ÚTMUTATÓ?
Bejelentési kötelezettségek, engedélyek
Bejelentési kötelezettségek, engedélyek
A leggyakoribb jogi kérdés, amellyel mindig szembesülünk, hogy milyen bejelentési kötelezettségei vannak egy webáruháznak, szükséges-e valamilyen speciális engedély, fizikai üzlet továbbá melyek az engedélyköteles webshopok. A füzetben választ adunk ezekre a kérdésekre.Tájékoztatási kötelezettségek
Egy webáruháznak több irányban is tájékoztatási kötelezettsége van. Az ÁSZF közzététele mellett a vevőket is tájékoztatnia kell a megrendelés elküldése előtt. A füzetben tételesen összegyűjtöttük és kifejtettük milyen adatokról kell tájékoztatni a hatóságot, illetve fogyasztóinkat.
Tájékoztatási kötelezettségekAz elállási jog és szabályai
Az elállási jog és szabályai
Az elállási jog gyakorlása az egyik legsarkalatosabb pontja a webáruház üzemeltetésének, s egyben a webáruház indítását tervezők többségének egyik legnagyobb félelme. Füzetünkben leírtuk az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, így például, hogy hány napot kell biztosítani a vevőknek, illetve hogyan oszlanak meg az ezzel kapcsolatos költségek.Adatvédelmi kötelezettségek
A webáruházban történő adatkezelésről tájékoztatni kell a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot. Füzetünkben ennek módját, eseteit és menetét is bemutatjuk, illetve hogy milyen fogyasztóvédelmi követelményeknek kell egy webáruháznak megfelelnie.
Adatvédelmi kötelezettségekHírlevél küldési szabályok
Hírlevél küldési szabályok
A webáruház tulajdonosok többsége sajnos nincs tisztában azzal, hogy a hírlevelek küldése törvényileg szabályozva van. Szükséges a felhasználó hozzájárulása, illetve biztosítanunk kell a lemondás lehetőségét. Füzetünkben ennek részleteiről is tájékozódhatnak.Szavatosság, jótállás
A webáruházban leadott rendelések szerződésnek minősülnek, így azokat az abban megállapított időben, helyen és módon kell teljesíteni. Jogi útmutatónkban részletesen ismertetjük a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályokat.
Szavatosság, jótállásA SZERZŐRŐL
Dr. Krausz Miklós
Dr. Krausz Miklós
Dr. Krausz Miklós a net-jog.hu tulajdonosa, számos weboldal – köztük webshopok, hotelek, éttermek, internetes rádiók – jogi szabályozásáért felelős (adatvédelmi tájékoztatók, belső adatvédelmi szabályzatok, felhasználási feltételek). Publikációiban szívesen foglalkozik a szerzői jog, az adatvédelmi jog, és a médiajog kérdéseivel, kedvenc jogterületei közé tartozik továbbá a közérdekű adatok nyilvánossága.
MIBE KERÜL MINDEZ?

A Webáruház Jogi Útmutató ára mindössze:

(további csomagkedvezmények elérhetőek)
Az ár nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza
MEGRENDELÉS
Választott modulok:
(pipálgasson, és nézze meg mennyibe kerül 2-3-4-5 modul összesen)

Válasszon ki legalább egy modult!
Kapcsolati adatok
Számlázási cím
Fizetési mód
Bankkártyás fizetés A Megrendelés gomb megnyomása után a CIB oldalára fog kerülni, ahol meg kell adnia bankkártyája adatait, mely után a vásárlás azonnal jóváhagyódik és egyből küldjük is a tudáscsomagot!
A ShopRenter.hu Kft országa és országkódja: Magyarország (HU)
Banki átutalás A Megrendelés gomb megnyomása után egyből kapni fog egy értesítő emailt, mely tartalmazza a bankszámlaszámot ahová utalni kell a bruttó összeget. A pénz beérkezésekor egyből küldjük Önnek a tudáscsomagot!
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Minden anyagot digitális letölthető formában juttatunk el Önhöz a befizetése beérkezése után.