Webáruház túlélőcsomag

WEBÁRUHÁZ
INFORMATIKAI ÚTMUTATÓ

Ismerje meg hogyan hozhat optimális informatikai döntéseket webáruháza indításakor, és hozhatja ki pénzéből a maximumot!
MI MINDENT TARTALMAZ AZ ÚTMUTATÓ?
Miért kerül az egyik webáruház 10.000 Ft-ba, a másik 10 millióba?
Miért kerül az egyik webáruház 10.000 Ft-ba, a másik 10 millióba?
Amikor webáruház indításán gondolkozunk két szempontot kell mérlegelnünk, mennyibe fog kerülni és mit tud majd. Ez a kettő azonban nem feltétlenül van egyenes arányosságban. Füzetünkben megmutatjuk a webáruházak különböző típusait, és azt, hogy mi okozza az árak eltérését.Webáruház rendszerek összehasonlítása
A hazai piacon számos megoldás létezik a webáruházak kapcsán, az ingyenestől egészen a több milliósig. A füzetben bemutatjuk, hogy melyek azok a legfontosabb szempontok, amelyeket meg kell vizsgálnunk a döntés meghozatala előtt, és hogy milyen egy igazán jó webáruház motor.
Webáruház rendszerek összehasonlításaHogyan működik egy webáruház?
Hogyan működik egy webáruház?
Milyen elemei vannak egy webáruháznak, és milyen folyamatok játszódnak le benne? Ezt a sokak által feltett kérdést is megválaszoljuk, illetve részletesen ismertetünk egy olyan webáruház struktúrát, mely a piacon jelen lévő áruházak 99%-át lefedi.Biztonság és adatvédelem
Melyek egy webáruház gyenge és legsebezhetőbb pontjai? Hogyan lehet megoldani, hogy a vásárláshoz szükséges adatok (különösképpen a banki adatok) biztonságban cseréljenek gazdát? Milyen fizetési módok léteznek és ezek mekkora költséget jelentenek számunkra? Ezekre a kérdésekre mind-mind választ adunk a füzetben.
Biztonság és adatvédelemKapcsolódó informatikai rendszerek
Kapcsolódó informatikai rendszerek
Beszerzés, készletezés, logisztika, vevőszolgálat, visszáru kezelése, számlázás, stb. – ezek mind-mind hangsúlyos folyamatok egy webáruháznál, melyeket kezelni kell. A füzetben részletesen megmutatjuk milyen folyamatokat kell informatikai rendszerekkel kezelni az elektronikus kereskedelemben.Hírlevél küldés és hírlevél szoftverek
A webáruházaknál a siker egyik legfontosabb eleme a megfelelő kommunikáció, amelyhez szükségünk lesz egy jó hírlevél szoftverre. A folyamatos kommunikáció elengedhetetlen, ami viszont rendkívül időigényes tud lenni amennyiben azt nem automatizáljuk. A füzetben bemutatjuk miként érdemes felépítenünk hírleveleinket, hogyan időzítsük azokat, illetve milyen szoftverek közül választhatunk.
Hírlevél küldés és hírlevél szoftverekA SZERZŐRŐL
Zajdó Csaba
Zajdó Csaba
Zajdó Csaba a WebShop Experts alapítójaként és ügyvezetőjeként évek óta a webáruházak fejlesztésével és tanácsadásával foglalkozik, a magyar e-kereskedelem fejlesztésének a szószólója. Nem csak tanítja a dolgokat, de cégén keresztül a gyakorlatban is igyekszik ezt a tudást megvalósítani.
MIBE KERÜL MINDEZ?

A Webáruház Informatikai Útmutató ára mindössze:

(további csomagkedvezmények elérhetőek)
Az ár nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza
MEGRENDELÉS
Választott modulok:
(pipálgasson, és nézze meg mennyibe kerül 2-3-4-5 modul összesen)

Válasszon ki legalább egy modult!
Kapcsolati adatok
Számlázási cím
Fizetési mód
Bankkártyás fizetés A Megrendelés gomb megnyomása után a CIB oldalára fog kerülni, ahol meg kell adnia bankkártyája adatait, mely után a vásárlás azonnal jóváhagyódik és egyből küldjük is a tudáscsomagot!
A ShopRenter.hu Kft országa és országkódja: Magyarország (HU)
Banki átutalás A Megrendelés gomb megnyomása után egyből kapni fog egy értesítő emailt, mely tartalmazza a bankszámlaszámot ahová utalni kell a bruttó összeget. A pénz beérkezésekor egyből küldjük Önnek a tudáscsomagot!
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Minden anyagot digitális letölthető formában juttatunk el Önhöz a befizetése beérkezése után.